Пакування продукції галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студентів спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], . - 19 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35368 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18. - Б. ц.

Ключові слова: пакування продукції -- упаковка продукции -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Додаткові точки доступу: