
>
Пакування продукції галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студентів спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], 2022. - 19 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35368 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18. - Б. ц.
Ключові слова: пакування продукції -- упаковка продукции -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: пакування продукції -- упаковка продукции -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 46 |