>
637.146(072)
Д 70
Дослідження мікрофлори молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 14 с.
Ключові слова: кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- закваска -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікрофлора молока -- микрофлора молока --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Д 70
| УДК | |
| 637.146:579.67](072) |
Ключові слова: кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- закваска -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікрофлора молока -- микрофлора молока --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
| 2 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|