641/642
А 43
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. всеукр. наук. конф. студ. : у 2 ч. Ч. 1. - Харків : [б. в.], . - 364 с. - ISBN 978-966-405-128-3

УДК
641/642

Ключові слова: консервування -- консервирование -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- торгівля -- торговля -- харчові виробництва -- пищевые производства -- холодильна техніка -- холодильная техника --
Анотація:
Перша частина містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчування, консервування та їх переробки , удосконалення процесів і апаратів. Розглянуто сучасні дослідження у галузях фізики, хімії, математики та механіки, а також товарознавства та комерційної діяльності.