
>
641/642
А 43
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. всеукр. наук. конф. студ. : у 2 ч. Ч. 1. - Харків : [б. в.], 2009. - 364 с. - ISBN 978-966-405-128-3
Ключові слова: консервування -- консервирование -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- торгівля -- торговля -- харчові виробництва -- пищевые производства -- холодильна техніка -- холодильная техника --
Анотація:
Перша частина містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчування, консервування та їх переробки , удосконалення процесів і апаратів. Розглянуто сучасні дослідження у галузях фізики, хімії, математики та механіки, а також товарознавства та комерційної діяльності.
А 43
УДК | |
641/642 |
Ключові слова: консервування -- консервирование -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- торгівля -- торговля -- харчові виробництва -- пищевые производства -- холодильна техніка -- холодильная техника --
Анотація:
Перша частина містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчування, консервування та їх переробки , удосконалення процесів і апаратів. Розглянуто сучасні дослідження у галузях фізики, хімії, математики та механіки, а також товарознавства та комерційної діяльності.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347937 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-221521 Х-ро-954/4 Х-ро-954/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|