
>
Хаустова, Тетяна Миколаївна.Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Електронний ресурс] : монографія / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 92 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 77-83 (60 назв). - Б. ц.
Ключові слова: кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- жировий компонент -- жировой компонент -- гідротермообробка -- гидротермообработка -- крокетна маса -- крокетная масса -- біологічна цінність -- биологическая ценность --
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Ключові слова: кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- жировий компонент -- жировой компонент -- гідротермообробка -- гидротермообработка -- крокетна маса -- крокетная масса -- біологічна цінність -- биологическая ценность --
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 135 |
2 | Репозитарій |