
>
642.5(075.8)
О-75
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 274-275 (32 назви). - ISBN 978-966-2678-05-5
Зміст: >
Класифікація підприємств ресторанного господарства в туризмі
Основні правила якісного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Послуги по організації обслуговування іноземних туристів
Особливості харчування іноземних туристів
Форми обслуговування іноземних туристів
Обслуговування банкетів
Організація обслуговування гостей на найвищому рівні (VIP)
Ключові слова: ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу:
Радченко, Л. О.
Пивоваров, П. П.
Новікова, О. В.
Льовшина, Л. Д.
Ніколаєнко-Ломакіна, А. М.
О-75
Класифікація підприємств ресторанного господарства в туризмі
Основні правила якісного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Послуги по організації обслуговування іноземних туристів
Особливості харчування іноземних туристів
Форми обслуговування іноземних туристів
Обслуговування банкетів
Організація обслуговування гостей на найвищому рівні (VIP)
УДК | |
642.5(075.8) |
Ключові слова: ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу:
Радченко, Л. О.
Пивоваров, П. П.
Новікова, О. В.
Льовшина, Л. Д.
Ніколаєнко-Ломакіна, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 362746 362747 364742 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
2 | 34 | Туризм (242) | Рекреаційні комплекси України та світу, курортна справа | 4 |
3 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
4 | 34 | Туризм (242) | Рекреаційні комплекси України та світу, курортна справа | 5 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія харчування | 6 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія харчування | 6 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія харчування | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|