642.5(075.8)
О-75
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, . - 287 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 274-275 (32 назви). - ISBN 978-966-2678-05-5

Зміст:
Класифікація підприємств ресторанного господарства в туризмі
Основні правила якісного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Послуги по організації обслуговування іноземних туристів
Особливості харчування іноземних туристів
Форми обслуговування іноземних туристів
Обслуговування банкетів
Організація обслуговування гостей на найвищому рівні (VIP)
УДК
642.5(075.8)

Ключові слова: ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу: