
>
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin [Electronic resource] : monograph / M. Pertsevyi [et al.] ; under the editorship of: Р. Gurskiy, F. Pertsevyi ; Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture, Sumy National Agrarian University. - Kharkiv ; Sumy ; Wroclaw ; Brasov : [s. n.], 2016. - 134 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23318 (Репозитарій). - Bibliography : p. 114-132
Переклад назви: Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
Зміст: >
Modern trends in developing technology of structured products based on nonfat cheese and perspectives of the use of sunflower seed kernel
Scientific substantiation of technological parameters of obtaining structured system based on nonfat thawed cheese
Development of technology of a cheese structured semi-product based on refrigerated nonfat lactic cheese with thr use of sunflower seed kernel concentrate
Ключові слова: nonfat cheese -- нежирний сир -- sunflower seed kernel -- ядро насіння соняшнику -- structured products -- структуровані продукти -- restaurant business enterprises -- підприємства ресторанного господарства -- харчові технології -- food technologies --
Додаткові точки доступу:
Pertsevyi, Mykola
Gurskiy, Petro
Ladyka, Volodymyr
Obozna, Margarita
Bidyuk, Dmytro
Shilman, Lev
Garncarek, Barbara
Garncarek, Zbigniew
Birca, Adriana
Borysova, Alina
Arkhipova, Victoria
Pertsevyi, , Fedir
Gurskiy, Petro\under the editorship of\
Pertsevyi, Fedir\under the editorship of\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Sumy National Agrarian University
Переклад назви: Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
Modern trends in developing technology of structured products based on nonfat cheese and perspectives of the use of sunflower seed kernel
Scientific substantiation of technological parameters of obtaining structured system based on nonfat thawed cheese
Development of technology of a cheese structured semi-product based on refrigerated nonfat lactic cheese with thr use of sunflower seed kernel concentrate
Ключові слова: nonfat cheese -- нежирний сир -- sunflower seed kernel -- ядро насіння соняшнику -- structured products -- структуровані продукти -- restaurant business enterprises -- підприємства ресторанного господарства -- харчові технології -- food technologies --
Додаткові точки доступу:
Pertsevyi, Mykola
Gurskiy, Petro
Ladyka, Volodymyr
Obozna, Margarita
Bidyuk, Dmytro
Shilman, Lev
Garncarek, Barbara
Garncarek, Zbigniew
Birca, Adriana
Borysova, Alina
Arkhipova, Victoria
Pertsevyi, , Fedir
Gurskiy, Petro\under the editorship of\
Pertsevyi, Fedir\under the editorship of\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Sumy National Agrarian University
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 135 |