
>
637.03(072)
Т 38
Технологія переробки сировини тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт / Нац. ун-т харч. технологій ; уклад.: Н. В. Білоус, Онопрійчук. - Київ : НУХТ, 2006. - 50 с.
Ключові слова: молоко -- вершки -- сир -- вершкове масло -- сепарування --
Додаткові точки доступу:
Білоус, Н. В.\уклад.\
, О.О.\уклад.\
Нац. ун-т харч. технологій
Т 38
УДК | |
637.03(072) |
Ключові слова: молоко -- вершки -- сир -- вершкове масло -- сепарування --
Додаткові точки доступу:
Білоус, Н. В.\уклад.\
, О.О.\уклад.\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|