613.2(075.8)
З-94
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, . - 444 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-322. - ISBN 978-617-7582-90-7 : 400.00 грн.

Дод.: с. 323-442. Понят.-терм. словник: с. 312-320
УДК
613.2(075.8)
641/642(075.8)

Ключові слова: фізіологія харчування -- физиология питания -- гігієна харчування -- гигиена питания -- раціон харчування -- рацион питания -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва продуктів харчування та складання раціонів харчування для різних груп населення. Підручник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» спеціалізації «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».