
>
Методологія конструювання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35254 (Репозитарій)
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- промислові технології -- промышленные технологии -- продуктові стратегії -- продуктовые стратегии --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- промислові технології -- промышленные технологии -- продуктові стратегії -- продуктовые стратегии --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 75 |