.
Біохімія [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання зі спец. G13 (181) Харчові технології / Л. Ф. Павлоцька, О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 192 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/68690 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 192

Ключові слова: біохімія -- биохимия -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Біохімія» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені фундаментальні положення, необхідні для розуміння будови, функцій та метаболізму біоорганічних сполук. Особливу увагу приділено біохімічним аспектам зберігання та переробки сировини, впливу технологічних факторів на стабільність харчових речовин, ферментативним та неферментативним реакціям під час обробки харчових продуктів.
Додаткові точки доступу: