Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], . - 168 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23316 (Репозитарій)

Ключові слова: фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- сироваткові білки -- сывороточные белки -- гідроліз білків -- гидролиз белков -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- фаза коагуляції -- фаза коагуляции -- пасты закусочные -- кислотність -- кислотность --
Додаткові точки доступу: