>
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2021. - 168 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23316 (Репозитарій)
Ключові слова: фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- сироваткові білки -- сывороточные белки -- гідроліз білків -- гидролиз белков -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- фаза коагуляції -- фаза коагуляции -- пасты закусочные -- кислотність -- кислотность --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Ключові слова: фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- сироваткові білки -- сывороточные белки -- гідроліз білків -- гидролиз белков -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- фаза коагуляції -- фаза коагуляции -- пасты закусочные -- кислотність -- кислотность --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 186 |
| 2 | Репозитарій |