
>
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2021. - 168 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23316 (Репозитарій)
Ключові слова: фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- сироваткові білки -- сывороточные белки -- гідроліз білків -- гидролиз белков -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- фаза коагуляції -- фаза коагуляции -- пасты закусочные -- кислотність -- кислотность --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Ключові слова: фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- сироваткові білки -- сывороточные белки -- гідроліз білків -- гидролиз белков -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- фаза коагуляції -- фаза коагуляции -- пасты закусочные -- кислотність -- кислотность --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 160 |
2 | Репозитарій |