
>
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Електронний ресурс] : монографія / В. В. Євлаш [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 282 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29582 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 281
Зміст: >
Аналіз вітчизняного ринку дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Сучасні тенденції створення харчових продуктів лікувально-профілактичного призначення для людей з порушеним обміном речовин
Об’єкти та методи проведення досліджень
Розробка технологій дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної рослинної сировини, харчових і дієтичних добавок
Розробка раціонів харчування людей з порушеним обміном речовин
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Губський, Сергій Михайлович
Упатова, Олена Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т
Аналіз вітчизняного ринку дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Сучасні тенденції створення харчових продуктів лікувально-профілактичного призначення для людей з порушеним обміном речовин
Об’єкти та методи проведення досліджень
Розробка технологій дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної рослинної сировини, харчових і дієтичних добавок
Розробка раціонів харчування людей з порушеним обміном речовин
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Губський, Сергій Михайлович
Упатова, Олена Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 295 |