Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Електронний ресурс] : монографія / В. В. Євлаш [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 282 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29582 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 281

Зміст:
Аналіз вітчизняного ринку дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Сучасні тенденції створення харчових продуктів лікувально-профілактичного призначення для людей з порушеним обміном речовин
Об’єкти та методи проведення досліджень
Розробка технологій дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної рослинної сировини, харчових і дієтичних добавок
Розробка раціонів харчування людей з порушеним обміном речовин
Додаткові точки доступу: