
>
Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. вивч. дисц. студ. спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 51 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10777 (Репозиторій). - Б. ц.
Ключові слова: професійна етика -- профессиональная этика -- етикет -- этикет -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- якість послуг -- качество услуг --
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна\авт.-уклад.\
Варипаєва, Людмила Миронівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: професійна етика -- профессиональная этика -- етикет -- этикет -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- якість послуг -- качество услуг --
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна\авт.-уклад.\
Варипаєва, Людмила Миронівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 409 |
2 | Репозиторій |