664(073)
П 84
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 9.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Ю. Л. Білонога [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, . - 26 с. - Бібліогр.: с. 26

УДК
664(073)
641.5.06(073)

Ключові слова: гідромеханічні процеси -- гидромеханические процессы -- мембранні методи -- мембранные методы -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінні процеси -- массообменные процессы --
Додаткові точки доступу: