664.9(075.8)
П 84
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби [Текст] : підручник / за ред.: Ф. В. Перцевого, О. Г. Терешкіна, П. В. Гурського. - Київ : Інкос, . - 340 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 339-340. - ISBN 978-617-598-098-9 : 80.00 грн., 70.00 грн.

Абет. покаж.: с. 335-338
УДК
664.9(075)
637.05(075)

Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- якість продукції -- качество продукции -- безпека продукції -- безопасность продукции -- характеристика сировини -- характеристика сырья -- технологічні процеси -- технологические процессы --
Анотація:
В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магі- рів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним пацівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого копа читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу: