
>
664.9(075.8)
П 84
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби [Текст] : підручник / за ред.: Ф. В. Перцевого, О. Г. Терешкіна, П. В. Гурського. - Київ : Інкос, 2014. - 340 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 339-340. - ISBN 978-617-598-098-9 : 80.00 грн., 70.00 грн.
Абет. покаж.: с. 335-338
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- якість продукції -- качество продукции -- безпека продукції -- безопасность продукции -- характеристика сировини -- характеристика сырья -- технологічні процеси -- технологические процессы --
Анотація:
В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магі- рів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним пацівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого копа читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\за ред.\
Терешкін, Олег Георгійович\за ред.\
Гурський, Петро Васильович\за ред.\
Ладика, В. І.
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Саєнко, С. Ю.
Хомічак, Л. М.
П 84
Абет. покаж.: с. 335-338
УДК | |
664.9(075) | |
637.05(075) |
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- якість продукції -- качество продукции -- безпека продукції -- безопасность продукции -- характеристика сировини -- характеристика сырья -- технологічні процеси -- технологические процессы --
Анотація:
В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магі- рів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним пацівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого копа читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\за ред.\
Терешкін, Олег Георгійович\за ред.\
Гурський, Петро Васильович\за ред.\
Ладика, В. І.
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Саєнко, С. Ю.
Хомічак, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001102 0001103 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232443 Х-232444 Х-232445 Х-232765 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|