Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], . - 208 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5056 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 152-154

Дод.: с. 155-192
Зміст:
Технологія виробництва кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід
Ключові слова: технологічні процеси -- технологические процессы -- технологія виробництва -- технология производства -- хімічний склад -- химический состав -- харчові технології -- пищевые технологии -- безпека продовольчої сировини -- безопасность производственного сырья --
Додаткові точки доступу: