
>
635.1/.7
Т 38
Технології та нормативи витрат на вирощування овочевих культур [Текст] / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; за ред.: П. Т. Саблука, Д. І. Мазоренка, Г. Є. Мазнєва. - 2-е вид. - Харків : Майдан, 2010. - 340 с. : табл. - Бібліогр.: с. 328-338. - ISBN 978-966-372-304-4
Зміст: >
Технології та нормативи витрат на вирощування томатів
Технології та нормативи витрат на вирощування перцю
Технології та нормативи витрат на вирощування цибулі
Технології та нормативи витрат на вирощування буряків
Технології та нормативи витрат на вирощування моркви
Технології та нормативи витрат на вирощування капусти білоголової
Технології та нормативи витрат на вирощування огірків
Технології та нормативи витрат на вирощування кабачків
Технології та нормативи витрат на вирощування баклажанів
Ключові слова: витрати -- затраты -- вирощування -- выращивание -- томати -- томаты -- перець -- перец -- цибуля -- лук -- столовий буряк -- столовая свекла -- морква -- морковь -- капуста білоголова -- капуста белокачанная -- огірки -- огурцы -- кабачки -- баклажани -- баклажаны --
Додаткові точки доступу:
Саблук, Петро Трохимович\за ред.\
Мазоренко, Дмитро Іванович\за ред.\
Мазнєв, Григорій Євтійович\за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
Технології та нормативи витрат на вирощування томатів
Технології та нормативи витрат на вирощування перцю
Технології та нормативи витрат на вирощування цибулі
Технології та нормативи витрат на вирощування буряків
Технології та нормативи витрат на вирощування моркви
Технології та нормативи витрат на вирощування капусти білоголової
Технології та нормативи витрат на вирощування огірків
Технології та нормативи витрат на вирощування кабачків
Технології та нормативи витрат на вирощування баклажанів
УДК | |
635.1/.7 | |
338.512 | |
631.17 |
Ключові слова: витрати -- затраты -- вирощування -- выращивание -- томати -- томаты -- перець -- перец -- цибуля -- лук -- столовий буряк -- столовая свекла -- морква -- морковь -- капуста білоголова -- капуста белокачанная -- огірки -- огурцы -- кабачки -- баклажани -- баклажаны --
Додаткові точки доступу:
Саблук, Петро Трохимович\за ред.\
Мазоренко, Дмитро Іванович\за ред.\
Мазнєв, Григорій Євтійович\за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 16 | 16 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 17 | 17 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 349187 349188 349189 349190 б/у1 б/у2 б/у3 б/у4 б/у5 350109 357236 364046 365176 0000098 365197 365198 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 349191 б/у1 б/у2 б/у3 б/у4 б/у5 б/у6 б/у7 б/у8 б/у9 б/у10 б/у11 б/у12 б/у13 б/у14 б/у15 361744 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|