
>
Органолептичний аналіз [Електронний ресурс] : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт студентам спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], 2023. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35246 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- інгрідієнти -- ингридиенты -- сенсорна система людини -- сенсорная система человека -- органи чуття -- органы чувств -- якість товарів -- качество товаров --
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- інгрідієнти -- ингридиенты -- сенсорна система людини -- сенсорная система человека -- органи чуття -- органы чувств -- якість товарів -- качество товаров --
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 241 |