
>
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно- ресурсного забезпечення навчального процесу [Електронний ресурс] : тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Харків, 26 верес. 2014 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2014. - 478 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62817 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці ст. - Б. ц.
Ключові слова: вища освіта -- высшее образование -- вищі навчальні заклади -- высшие учебные заведения -- навчальний процес -- учебный процесс -- модернізації вищої освіти -- модернизации высшего образования -- якість освіти -- качество образования --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з вивчення вітчизняного та зарубіжного досвіду модернізації вищої освіти, інтеграції науки й освіти. Особливу увагу приділено визначенню проблем модернізації систем управління навчальним процесом, формування інформаційних ресурсів, а також формам і методам контролю роботи студентів в умовах організації навчального процесу за кредитно-модульною системою освіти.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Фощан, Андрій Леонтійович\ред. кол.\
Андросова, Тетяна Василівна\ред. кол.\
Артеменко, Віктор Станіславович\ред. кол.\
Грінько, Алла Павлівна\ред. кол.\
Карпенко, Людмила Костянтинівна\ред. кол.\
Одарченко, Андрій Миколайович\ред. кол.\
Сидорова, Т. О.\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: вища освіта -- высшее образование -- вищі навчальні заклади -- высшие учебные заведения -- навчальний процес -- учебный процесс -- модернізації вищої освіти -- модернизации высшего образования -- якість освіти -- качество образования --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з вивчення вітчизняного та зарубіжного досвіду модернізації вищої освіти, інтеграції науки й освіти. Особливу увагу приділено визначенню проблем модернізації систем управління навчальним процесом, формування інформаційних ресурсів, а також формам і методам контролю роботи студентів в умовах організації навчального процесу за кредитно-модульною системою освіти.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Фощан, Андрій Леонтійович\ред. кол.\
Андросова, Тетяна Василівна\ред. кол.\
Артеменко, Віктор Станіславович\ред. кол.\
Грінько, Алла Павлівна\ред. кол.\
Карпенко, Людмила Костянтинівна\ред. кол.\
Одарченко, Андрій Миколайович\ред. кол.\
Сидорова, Т. О.\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |