
>
Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студ. ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (спеціалізація Технологія харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 35 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53241 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.
Ключові слова: м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки --
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки --
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 234 |