>
Технології продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування в дистанц. форматі для студ. спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39921 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 20. - Б. ц.
Ключові слова: бар -- порошкоподібні добавки -- порошкообразные добавки -- оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- бад --
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: бар -- порошкоподібні добавки -- порошкообразные добавки -- оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- бад --
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 635 |