Технології продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування в дистанц. форматі для студ. спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39921 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 20. - Б. ц.

Ключові слова: бар -- порошкоподібні добавки -- порошкообразные добавки -- оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- бад --
Додаткові точки доступу: