Інформаційні та комунікаційні технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т, Наук.-навч. ін-т Кіберпорт ; авт.-уклад. В. В. Чаговець. - Харків : [б. в.], . - 53 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35207 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 51-52. - Б. ц.

Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- комунікаційні технології -- коммуникационные технологии -- маркетинг -- підприємництво -- предпринимательство -- торгівля -- торговля -- біржова діяльність -- биржевая деятельность -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Додаткові точки доступу: