
>
Інформаційні та комунікаційні технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т, Наук.-навч. ін-т Кіберпорт ; авт.-уклад. В. В. Чаговець. - Харків : [б. в.], 2023. - 53 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35207 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 51-52. - Б. ц.
Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- комунікаційні технології -- коммуникационные технологии -- маркетинг -- підприємництво -- предпринимательство -- торгівля -- торговля -- біржова діяльність -- биржевая деятельность -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Додаткові точки доступу:
Чаговець, Віта Віталіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Наук.-навч. ін-т Кіберпорт
Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- комунікаційні технології -- коммуникационные технологии -- маркетинг -- підприємництво -- предпринимательство -- торгівля -- торговля -- біржова діяльність -- биржевая деятельность -- харчові технології -- пищевые технологии -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Додаткові точки доступу:
Чаговець, Віта Віталіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Наук.-навч. ін-т Кіберпорт
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 63 |