
>
Селютіна, Галина Анатоліївна.Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 83 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56885 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 82. - Б. ц.
Ключові слова: безвідходні технології -- безотходные технологии -- відходи і вторинна сировина -- отходы и вторичное сырье -- переробка рослинної сировини -- переработка растительного сырья -- переробка молока -- переработка молока -- переробка відходів виробництва продуктів -- переработка отходов производства продуктов --
Анотація:
Конспект лекцій «Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено загальні відомості про вторинні матеріальні ресурси, наведено основні принципи організації безвідходних технологій виробництв, розглянуто особливості хімічного складу плодоовочевої сировини, що впливають на якість під час зберігання та промислової переробки, розглянуто сучасні безвідходні технології, технологічні схеми виробництва продуктів з рослинної сировини та молока, розглянуто якість отриманих продуктів.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Ключові слова: безвідходні технології -- безотходные технологии -- відходи і вторинна сировина -- отходы и вторичное сырье -- переробка рослинної сировини -- переработка растительного сырья -- переробка молока -- переработка молока -- переробка відходів виробництва продуктів -- переработка отходов производства продуктов --
Анотація:
Конспект лекцій «Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено загальні відомості про вторинні матеріальні ресурси, наведено основні принципи організації безвідходних технологій виробництв, розглянуто особливості хімічного складу плодоовочевої сировини, що впливають на якість під час зберігання та промислової переробки, розглянуто сучасні безвідходні технології, технологічні схеми виробництва продуктів з рослинної сировини та молока, розглянуто якість отриманих продуктів.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 68 |