Управління персоналом [Електронний ресурс] : тестові завдання для поточного та підсумкового контролю для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. А. Воронкова, К. Г. Храпач. - Харків : [б. в.], . - 48 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63137 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 46-47. - Б. ц.

Ключові слова: зайнятість та безробіття -- занятость и безработица -- управління персоналом -- управление персоналом -- управління трудовими ресурсами -- управление трудовыми ресурсами -- формування штату персоналу -- формирование штата персонала -- кадри -- кадры --
Анотація:
Тести для поточного та підсумкового контролю підготовлені колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо-професійних програм 181 Харчові технології та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». В навчальному виданні наведено тестовий матеріал для проведення контролю та визначення рівня засвоєння здобувачами комплексу теоретичних знань і умінь щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору й розміщення персоналу, його оцінювання і навчання, забезпечення ефективного управління персоналом та раціональне його використання в організації.
Додаткові точки доступу: