
>
Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Електронний ресурс] : метод. рекомендації для самостійної роботи зі студ. освітнього рівня підготовки магістр, спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2024. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52005 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.
Ключові слова: білки рослинного походження -- белки растительного происхождения -- гідротація -- гидротация -- розчинення -- растворение -- білкові речовини -- белковые вещества -- пшенична клейковина -- пшеничная клейковина -- зерно -- ферменти у зерні -- ферменты в зерне -- біополімери зерна -- биополимеры зерна -- зберігання крупи і борошна -- хранение крупы и муки --
Анотація:
У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: білки рослинного походження -- белки растительного происхождения -- гідротація -- гидротация -- розчинення -- растворение -- білкові речовини -- белковые вещества -- пшенична клейковина -- пшеничная клейковина -- зерно -- ферменти у зерні -- ферменты в зерне -- біополімери зерна -- биополимеры зерна -- зберігання крупи і борошна -- хранение крупы и муки --
Анотація:
У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 204 |