Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Електронний ресурс] : метод. рекомендації для самостійної роботи зі студ. освітнього рівня підготовки магістр, спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], . - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52005 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.

Ключові слова: білки рослинного походження -- белки растительного происхождения -- гідротація -- гидротация -- розчинення -- растворение -- білкові речовини -- белковые вещества -- пшенична клейковина -- пшеничная клейковина -- зерно -- ферменти у зерні -- ферменты в зерне -- біополімери зерна -- биополимеры зерна -- зберігання крупи і борошна -- хранение крупы и муки --
Анотація:
У методичних рекомендаціях для самостійної роботи розглянуті питання про властивості основних складових зернової сировини які забезпечують задані властивості різних продуктів переробки
Додаткові точки доступу: