.
Основи біохімії та фізіології харчування [Електронний ресурс] : практикум для студентів ф-ту менеджменту із спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / В. Г. Горбань, М. Л. Серік, Л. С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 50 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23558 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 49

Ключові слова: біохімія -- биохимия -- амінокислоти -- аминокислоты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- фізіологія -- физиология -- харчування -- питание -- біохімічні лабораторії -- биохимические лаборатории --
Анотація:
Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів.
Додаткові точки доступу: