Виробнича практика [Електронний ресурс] : програма та методичні вказівки для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 26 с. : табл. - Б. ц.

Ключові слова: виробнича практика -- производственная практика -- виконання практики -- выполнение практики -- контроль практики -- підсумки практики -- магістр -- магистр --
Анотація:
Програма та методичні вказівки до проходження виробничої практики розроблено відповідно до освітньо-професійної програми. Видання включає програму практичної підготовки та вказівки до написання звіту. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти.
Додаткові точки доступу: