
>
Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса [Текст] : навч. посібник. Ч. 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 105 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5067 (Репозитарій). - ISBN 978-966-405-474-1
Зміст: >
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів
Ключові слова: ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- технологія виробництва -- технология производства -- м'ясні продукти -- мясные продукты --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено питання технологій виробництва м’ясних продуктів масового споживання – напівфабрикатів, ковбасних виробів, продуктів зі свинини, яловичини і баранини (копченостей) та м’ясних консервів. Наведено асортимент, класифікацію та загальну характеристику м’ясних продуктів різних груп та видів, умови та терміни зберігання готових виробів. Особливу увагу приділено функціональнотехнологічним властивостям сировинних компонентів та їх впливу на формування якості м’ясних продуктів. Навчальний посібник представлено у вигляді схем і таблиць, що підвищує якість сприйняття й ефективність засвоєння викладеного матеріалу.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів
Ключові слова: ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- технологія виробництва -- технология производства -- м'ясні продукти -- мясные продукты --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено питання технологій виробництва м’ясних продуктів масового споживання – напівфабрикатів, ковбасних виробів, продуктів зі свинини, яловичини і баранини (копченостей) та м’ясних консервів. Наведено асортимент, класифікацію та загальну характеристику м’ясних продуктів різних груп та видів, умови та терміни зберігання готових виробів. Особливу увагу приділено функціональнотехнологічним властивостям сировинних компонентів та їх впливу на формування якості м’ясних продуктів. Навчальний посібник представлено у вигляді схем і таблиць, що підвищує якість сприйняття й ефективність засвоєння викладеного матеріалу.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232841 Х-232842 Х-232843 Х-233774 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 166 |