658(075.8)
Д 13
.
Організація виробництва [Текст] : підручник / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, . - 266 с. : табл. + дод. 251-266 с. - Бібліогр.: с. 247-253. - ISBN 978-966-2678-68-0 : 300.00 грн.

Зміст:
Виробництво тa виробничі системи. Організація виробничих процесів та їх просторове розміщення
Система обслуговування виробництва. Комплексна підготовка виробництва до зміни продукту (технології)
Організація трудових процесів. Оперативне управління виробництвом та регулювання виробничого процесу
УДК
658(075.8)

Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- організація виробництва -- организация производства -- виробничо-господарська діяльність -- производственно-хозяйственная деятельность -- ресурсозберігаючі технології -- ресурсосберегающие технологии -- аналіз діяльності -- анализ деятельности -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Анотація:
У підручнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти проблем організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. Наведено характеристику сучасних методів організації виробництва, проаналізовано раціональні методи ведення виробничо-господарської діяльності, які дозволяють обрати ресурсозберігаючі технологічні процеси та раціональні форми їх організації, планувати роботу з виготовлення нової техніки, упровадження нової технології, здійснювати облік і аналіз діяльності. Висвітлено питання організації виробничого процесу в просторі й часі, виробничої інфраструктури, управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості. Особливу увагу приділено організаційній діяльності зі створення й освоєння випуску конкурентоспроможної продукції , поточного функціонування виробничої системи підприємства для задоволення сучасного попиту й отримання прибутку. Призначено для студентів та викладачів закладів вищої освіти, працівників підприємств харчової промисловості.
Додаткові точки доступу: