
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології освітньо-профисійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 22 с. : табл. + дод. 8 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52702 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12. - Б. ц.
Ключові слова: курсовий проект -- навчальний план -- учебный план -- курсовой проект -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: курсовий проект -- навчальний план -- учебный план -- курсовой проект -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 139 |