Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи [Електронний ресурс] : монографія / С. П. Боковець [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф. - Харків : [б. в.], . - 186 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58249 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 148-184 (324 назви). - Б. ц.

Зміст:
Наукові передумови удосконалення батончиків желейних з використанням меду та борошна кунжутного
Наукове обґрунтування технологічних параметрів отримання батончиків желейних з використанням меду та борошна кунжутного
Розробка технології батончиків шоколадних з використанням меду та борошна кунжутного
Регресійний аналіз і оптимізація рецептурного складу батончиків желейних з використанням меду та борошна кунжутного
Ключові слова: структуроутворювачі -- структурообразователи -- хімічний склад -- химический состав -- батончики желейні -- батончики желейные -- оксиметилфурфурол -- борошно кунжутне -- мука кунжутная -- біологічна цінність -- биологическая ценность --
Анотація:
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (аналітичні та експериментальні дослідження) щодо використання меду, борошна кунжутного, структуроутворювачів полісахаридної природи у рецептурному складі батончиків желейних, що виготовляються та реалізуються підприємствами харчової промисловості. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.
Додаткові точки доступу: