
>
Загальна мікробіологія з основами вірусології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення лабор. занять для здобувачів спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. О. Ю. Заярна. - Харків : [б. в.], 2024. - 71 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50008 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 71. - Б. ц.
Ключові слова: мікробіологія -- микробиология -- родючість ґрунтів -- плодородие почв -- продуктивність сільськогосподарських культур -- продуктивность сельскохозяйственных культур -- вірусологія -- вирусология --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення лабораторних занять з загальної мікробіології складаються з семи лабораторних робіт, що охоплюють основні аспекти організації, обладнання та роботи в мікробіологічній лабораторії. Кожна лабораторна робота надає детальний опис необхідного обладнання та матеріалів, а також методики проведення експериментів. Роботи охоплюють такі теми, як правила роботи та поведінки в лабораторії, будова мікроскопу та методи приготування препаратів мікроорганізмів. Додатково, включені питання до самоконтролю, що допомагають студентам закріпити знання, отримані під час лабораторних занять. Курс охоплює важливі аспекти мікробіології, від структури бактерій до культивування та вивчення мікроорганізмів у грунті та ризосфері.
Додаткові точки доступу:
Заярна, Олена Юріївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: мікробіологія -- микробиология -- родючість ґрунтів -- плодородие почв -- продуктивність сільськогосподарських культур -- продуктивность сельскохозяйственных культур -- вірусологія -- вирусология --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення лабораторних занять з загальної мікробіології складаються з семи лабораторних робіт, що охоплюють основні аспекти організації, обладнання та роботи в мікробіологічній лабораторії. Кожна лабораторна робота надає детальний опис необхідного обладнання та матеріалів, а також методики проведення експериментів. Роботи охоплюють такі теми, як правила роботи та поведінки в лабораторії, будова мікроскопу та методи приготування препаратів мікроорганізмів. Додатково, включені питання до самоконтролю, що допомагають студентам закріпити знання, отримані під час лабораторних занять. Курс охоплює важливі аспекти мікробіології, від структури бактерій до культивування та вивчення мікроорганізмів у грунті та ризосфері.
Додаткові точки доступу:
Заярна, Олена Юріївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 59 |