641.51/.54(072)
Т 38
Технологія страв і кулінарних виробів із смажених, тушкованих і запечених овочів, плодів, грибів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 11 з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 8 с.

УДК
641.51/.54(072)

Ключові слова: питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- гарніри -- гарниры -- плоди -- плоды -- гриби -- грибы -- смаження -- жарка -- запікання -- запекание --
Додаткові точки доступу: