>
664.83(02.064)
У 31
Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2015. - 200 с. - ISBN 978-966-637-789-3 : 60.00 грн., 50.00 грн., 90.00 грн.
Ключові слова: бульбоплідні овочі -- клубнеплодные овощи -- корнеплодные овощи -- коренеплідні овочі -- обладнання харчових виробництв -- устаткування харчових виробництв -- оборудование пищевых производств -- овочі -- овощи -- очищення -- очистка -- технологічне устаткування -- технологічне обладнання -- харчова цінність -- пищевая ценность -- технологическое оборудование -- 3333 --
Анотація:
У монографії розглянуто питання удосконалення комбінованих процесів переробки бульбоплодів. Науково обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання комбінованих процесів переробки бульбоплодів для покращення їх якості та зменшення відсотка втрат сировини. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів для закладів ресторанного господарства та харчових виробництв. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам, практичним працівникам, які займаються переробкою овочевої сировини, а також широкому кругу читачів, зацікавлених у використанні ресурсозберігаючих технологій у харчовій промисловості.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
У 31
| УДК | |
| 664.83(02.064) | |
| 635.2(02.064) |
Ключові слова: бульбоплідні овочі -- клубнеплодные овощи -- корнеплодные овощи -- коренеплідні овочі -- обладнання харчових виробництв -- устаткування харчових виробництв -- оборудование пищевых производств -- овочі -- овощи -- очищення -- очистка -- технологічне устаткування -- технологічне обладнання -- харчова цінність -- пищевая ценность -- технологическое оборудование -- 3333 --
Анотація:
У монографії розглянуто питання удосконалення комбінованих процесів переробки бульбоплодів. Науково обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання комбінованих процесів переробки бульбоплодів для покращення їх якості та зменшення відсотка втрат сировини. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів для закладів ресторанного господарства та харчових виробництв. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам, практичним працівникам, які займаються переробкою овочевої сировини, а також широкому кругу читачів, зацікавлених у використанні ресурсозберігаючих технологій у харчовій промисловості.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 9 | 9 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-229490 Х-229491 Х-229492 Х-229493 Х-229894 Х-232366 Х-232393 Х-232799 Х-233724 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|