
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студ. освітнього ступеня бакалавр спец. Харчов технології, спеціалізація Технологія харчових продуктів тваринного походження / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 17 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53240 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.
Ключові слова: практика -- харчові технології -- пищевые технологии -- бакалавр --
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: практика -- харчові технології -- пищевые технологии -- бакалавр --
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 219 |