
>
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 133 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24252 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 129
Ключові слова: вологопоглинання ксерогелів -- влагопоглощение ксерогелей -- полімери -- полимеры -- плавлення драглів -- плавление драглов -- сульфітовані полісахариди -- сульфитированные полисахариды -- натрій-карбоксиметилцелюлози -- натрий-карбоксиметилцеллюлозы -- кінетика -- кинетика -- молочний білок -- молочный белок -- капсульний продукт -- капсульный продукт --
Анотація:
У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Омельченко, Світлана Борисівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Гурський, Петро Васильович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: вологопоглинання ксерогелів -- влагопоглощение ксерогелей -- полімери -- полимеры -- плавлення драглів -- плавление драглов -- сульфітовані полісахариди -- сульфитированные полисахариды -- натрій-карбоксиметилцелюлози -- натрий-карбоксиметилцеллюлозы -- кінетика -- кинетика -- молочний білок -- молочный белок -- капсульний продукт -- капсульный продукт --
Анотація:
У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Омельченко, Світлана Борисівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Гурський, Петро Васильович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 212 |