
>
Пузік, Людмила Михайлівна.Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для самостійного (дистанц.) вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 203 Садівництво та виноградарство / Л. М. Пузік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 160 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47243 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 156-157. - Б. ц.
Ключові слова: зберігання плодоовочевої продукції -- хранение плодоовощной продукции -- переробка плодоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- управління якістю -- управление качеством -- логістика -- логистика -- стандартизації продукції -- стандартизации продукции --
Анотація:
У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ логістики при зберіганні та переробці плодів та овочів. Для підготовки до практичних занять розглянуті питання післязбиральної підготовки (доробки) врожаю до маркетингу плодів та овочів. Представлені сучасні логістичні схеми під час зберігання та переробки плодів та овочів, способи зберігання плодів та овочів, ефективні шляхи їх переробки з мінімальними втратами в кількості та якості. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Пузік, Людмила Михайлівна.
Ключові слова: зберігання плодоовочевої продукції -- хранение плодоовощной продукции -- переробка плодоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- управління якістю -- управление качеством -- логістика -- логистика -- стандартизації продукції -- стандартизации продукции --
Анотація:
У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ логістики при зберіганні та переробці плодів та овочів. Для підготовки до практичних занять розглянуті питання післязбиральної підготовки (доробки) врожаю до маркетингу плодів та овочів. Представлені сучасні логістичні схеми під час зберігання та переробки плодів та овочів, способи зберігання плодів та овочів, ефективні шляхи їх переробки з мінімальними втратами в кількості та якості. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 199 |