
>
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2025. - 23 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67812 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 21-22
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы --
Анотація:
Мета практикуму «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» – закріпити і поглибити знання та навички здобувачів вищої освіти творчо мислити та науково обґрунтовувати інноваційні технології виробництва високоякісних харчових продуктів, використовуючи безвідходні технології; здобуття знань про вплив технологічних параметрів, які забезпечать одержання харчових продуктів заданої якості, можливість удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої чи наукової діяльності. Завдання практикуму поглиблення знань і практичних умінь із застосування інноваційних технологій харчової промисловості; формування у здобувачів наукового підходу до проведення технологічного процесу з виробництва харчової продукції і пов’язаних із цим проблем; навчити здобувачів науково обґрунтувати розробку і застосування прогресивних технологій, спрямованих на підвищення якості харчових продуктів; поглиблення знань і практичних умінь щодо удосконалення технологій виробництва та зберігання харчової продукції, що дасть можливість майбутньому фахівцеві кваліфіковано організувати та проводити процес виробництва. Навчальне видання призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», викладачів.
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы --
Анотація:
Мета практикуму «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» – закріпити і поглибити знання та навички здобувачів вищої освіти творчо мислити та науково обґрунтовувати інноваційні технології виробництва високоякісних харчових продуктів, використовуючи безвідходні технології; здобуття знань про вплив технологічних параметрів, які забезпечать одержання харчових продуктів заданої якості, можливість удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої чи наукової діяльності. Завдання практикуму поглиблення знань і практичних умінь із застосування інноваційних технологій харчової промисловості; формування у здобувачів наукового підходу до проведення технологічного процесу з виробництва харчової продукції і пов’язаних із цим проблем; навчити здобувачів науково обґрунтувати розробку і застосування прогресивних технологій, спрямованих на підвищення якості харчових продуктів; поглиблення знань і практичних умінь щодо удосконалення технологій виробництва та зберігання харчової продукції, що дасть можливість майбутньому фахівцеві кваліфіковано організувати та проводити процес виробництва. Навчальне видання призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», викладачів.
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |