
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец.181 Харчові технології / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 37 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35258 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 36
Ключові слова: ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные --
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Держ. біотехнол. ун-т
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Ключові слова: ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные --
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 99 |