.
Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец.181 Харчові технології / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 37 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35258 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 36

Ключові слова: ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные --
Додаткові точки доступу: