
>
Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сиров [Електронний ресурс] : монографія / Р. В. Плотнікова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 111 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21564 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 97-108
Дод.: с. 109-110
Ключові слова: технологія десертної продукції -- технология десертной продукции -- молоко -- полідисперсні системи -- полидисперсные системы -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырьё --
Додаткові точки доступу:
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Дод.: с. 109-110
Ключові слова: технологія десертної продукції -- технология десертной продукции -- молоко -- полідисперсні системи -- полидисперсные системы -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырьё --
Додаткові точки доступу:
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 191 |