
>
Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : зб. тестових завдань до самост. підготовки та перевірки знань студ. ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. О. Янчева, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2022. - 32 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53260 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 31-32. - Б. ц.
Зміст: >
Підвищення харчової цінності продукту
Поліпшення консистенції м’ясопродуктів
Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів
Стабілізація забарвлення продукту
Подовження термінів зберігання м’ясної продукції
Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые произаодства -- технологія м'яса -- технологии мяса --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Підвищення харчової цінності продукту
Поліпшення консистенції м’ясопродуктів
Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів
Стабілізація забарвлення продукту
Подовження термінів зберігання м’ясної продукції
Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые произаодства -- технологія м'яса -- технологии мяса --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 95 |