Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : зб. тестових завдань до самост. підготовки та перевірки знань студ. ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. О. Янчева, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], . - 32 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53260 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 31-32. - Б. ц.

Зміст:
Підвищення харчової цінності продукту
Поліпшення консистенції м’ясопродуктів
Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів
Стабілізація забарвлення продукту
Подовження термінів зберігання м’ясної продукції
Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые произаодства -- технологія м'яса -- технологии мяса --
Додаткові точки доступу: