
>
637.13(072)
Д 70
Дослідження впливу технологічних чинників на ефективність механічної та теплової обробки молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 19 с.
Ключові слова: молоко -- обробка молока -- оброботка молока -- сепарування молока -- сепарация молока -- гомогезація молока -- гомогезация молока -- нормалізація молока -- нормализация молока --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Д 70
УДК | |
637.13(072) |
Ключові слова: молоко -- обробка молока -- оброботка молока -- сепарування молока -- сепарация молока -- гомогезація молока -- гомогезация молока -- нормалізація молока -- нормализация молока --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|