Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, С. Л. Юрченко [та iн.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 224 с.

Зміст:
Загальна характеристика молочних білків
Технологія отримання білків з молока
Наукове обгрунтування технології паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Розробка технології паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Розробка технології кулінарної продукції на основі молочного білка, отриманого термокислотним способом
Ключові слова: молоко -- білки молока -- белки молока -- харчові технології -- пищевые технологии -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
Монографія містить систематизовану наукову інформацію щодо використання молочного білка для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства
Додаткові точки доступу: