
>
637.5(075)
Т 38
Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підручник / за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освiта, 2006. - 640 с. : іл. - Бібліогр.: с. 634. - ISBN 966-8081-64-1
Ключові слова: сировина -- сырье -- м’ясна промисловість -- мясная промышленность -- п -- птиця -- птица -- кролі -- кроли -- переробка м’яса -- переработка мяса -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- виробництво кормової продукції -- производство кормовой продукции --
Додаткові точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайовна
Віннікова, Людмила Георгіївна
Береза, Іван Григорович
Гончаров, Георгій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Кишенько, Ірина Іванівна
Буша, Олексій Олексійович
Ткаченко, Катерина Деміївна
Клименко, Михайло Миколайович\за ред.\
Т 38
УДК | |
637.5(075) |
Ключові слова: сировина -- сырье -- м’ясна промисловість -- мясная промышленность -- п -- птиця -- птица -- кролі -- кроли -- переробка м’яса -- переработка мяса -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- виробництво кормової продукції -- производство кормовой продукции --
Додаткові точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайовна
Віннікова, Людмила Георгіївна
Береза, Іван Григорович
Гончаров, Георгій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Кишенько, Ірина Іванівна
Буша, Олексій Олексійович
Ткаченко, Катерина Деміївна
Клименко, Михайло Миколайович\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 3 | 3 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 13 | 13 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 345784 345785 345786 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 345787 345788 б/у б/у |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|