
>
Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 203 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 153-155 (47 назв). - Б. ц.
Зміст: >
Технологія отримання кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- переробка зернових -- переработка зерновых -- цукристі продукти -- сахаристые продукты -- бродильні виробництва -- бродильные производства -- виробництво жирів -- производство жиров -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів і ягід -- переработка плодов и ягод --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович\під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Технологія отримання кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- переробка зернових -- переработка зерновых -- цукристі продукти -- сахаристые продукты -- бродильні виробництва -- бродильные производства -- виробництво жирів -- производство жиров -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів і ягід -- переработка плодов и ягод --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович\під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 145 |
2 | Репозитарій |