Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], . - 15 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54846 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14. - Б. ц.

Ключові слова: готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- організація та управління закладами сфери послуг -- организация и управление заведениями сферы услуг -- сфера послуг -- сфера услуг --
Анотація:
Методичні вказівки включають 7 практичних робіт та список літератури. Матеріал практичних робіт полягає у ознайомленні з головними питаннями кожної теми відповідно до програми курсу і засвоєнні матеріалу за допомогою практичних завдань, навчально-методичної літератури, законодавчих та інструктивних матеріалів, чинних стандартів, періодичних видань; конспектуванні окремих питань.
Додаткові точки доступу: