.
Економіка підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч.-метод. посібник / І. В. Жарко, Л. М. Смокова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 84 с. - Бібліогр.: с. 80-81

Ключові слова: конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- ресторани -- рестораны -- товарообіг -- товарооборот -- господарсько-фінансова діяльність -- хозяйственно-финансовая деятельность -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- ресурсний потенціал -- ресурсный потенциал --
Анотація:
Навчально-методичний посібник охоплює всі основні складові навчального процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.
Додаткові точки доступу: