Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаборатор. робіт для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : [б. в.], . - 42 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55859 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці ст. - Б. ц.

Ключові слова: ресторана індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- технологія харчової продукції -- технология пищевой продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
До методичних вказівок з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» включено перелік тем лабораторних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання до лабораторних робіт, а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: