
>
606:664](075.8)
П 33
Пирог, Тетяна Павлівна.Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2018. - 408 с. : табл. - ISBN 978-617-7320-31-8
Присв. 50-річ. започаткув. інж. біотехнолог. освіти в Україні
Ключові слова: мікроорганізми -- микроорганизмы -- харчові продукти -- пищевые продукты -- ферменти -- ферменты -- біологічно активні -- биологически активные -- добавки -- сполуки -- соединения -- мікробний синтез -- микробный синтез -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчове виробництво -- пищевое производство -- біобезпека -- биобезопасность -- генетично модифіковані -- генетически модифицированные -- організми -- организмы --
Додаткові точки доступу:
Антонюк, Марія Миколаївна
Скроцька, Оксана Ігорівна
Нац. ун-т харч. технологій
П 33
Пирог, Тетяна Павлівна.
Присв. 50-річ. започаткув. інж. біотехнолог. освіти в Україні
УДК | |
606:664](075.8) |
Ключові слова: мікроорганізми -- микроорганизмы -- харчові продукти -- пищевые продукты -- ферменти -- ферменты -- біологічно активні -- биологически активные -- добавки -- сполуки -- соединения -- мікробний синтез -- микробный синтез -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчове виробництво -- пищевое производство -- біобезпека -- биобезопасность -- генетично модифіковані -- генетически модифицированные -- організми -- организмы --
Додаткові точки доступу:
Антонюк, Марія Миколаївна
Скроцька, Оксана Ігорівна
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 358649 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія зберігання зерна + Технологія бродильних виробництв | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія зберігання зерна + Технологія бродильних виробництв | 4 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Безпека в надзвичайних ситуаціях | 5 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія молока та молочних продуктів + Технологія жирів | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія молока та молочних продуктів + Технологія жирів | 5 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|