606:664](075.8)
П 33
.
Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, . - 408 с. : табл. - ISBN 978-617-7320-31-8

Присв. 50-річ. започаткув. інж. біотехнолог. освіти в Україні
УДК
606:664](075.8)

Ключові слова: мікроорганізми -- микроорганизмы -- харчові продукти -- пищевые продукты -- ферменти -- ферменты -- біологічно активні -- биологически активные -- добавки -- сполуки -- соединения -- мікробний синтез -- микробный синтез -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчове виробництво -- пищевое производство -- біобезпека -- биобезопасность -- генетично модифіковані -- генетически модифицированные -- організми -- организмы --
Додаткові точки доступу: