
>
664.951.3
М 44
Мезенова, Ольга Яковлевна.Производство копченых пищевых продуктов [Текст] / О. Я. Мезенова, И. Н. Ким, С. А. Бредихин. - М. : Колос, 2001. - 206 с. - Библиогр.: с. 205-206. - ISBN 5-10-003572-2 : 55.66 грн.
Ключові слова: копчения -- копчення -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- мясні продукти -- пищевые продукты -- харчові продукти -- технологические оборудование для копчения -- технологічні обладнання для копчення -- очистка -- утилизация коптильного дыма -- утилізація коптильного диму --
Додаткові точки доступу:
Ким, Игорь Николаевич
Бредихин, Сергей Александрович
М 44
Мезенова, Ольга Яковлевна.
УДК | |
664.951.3 |
Ключові слова: копчения -- копчення -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- мясні продукти -- пищевые продукты -- харчові продукти -- технологические оборудование для копчения -- технологічні обладнання для копчення -- очистка -- утилизация коптильного дыма -- утилізація коптильного диму --
Додаткові точки доступу:
Ким, Игорь Николаевич
Бредихин, Сергей Александрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 331254 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|